readyforthefloor.

God Julkuk

Publicerad 2009-12-24 12:58:48 i Allmänt,

Yes, idag ar det julafton och jag ligger pa mitt rum i Dalston och ar ledig. Jobbade fran 2 till kvart over 11 igar med att forbereda rean, such a laugh, nej det sog verkligen. Clara aker hem till Sverige idag, Karin likasa. Mella akte for bara nagra dagar sen och Hannes aker imorgon. Det ar bara jag, Ina och Sara som stannar i London i ar. Sitter med en kopp glogg och en seg pepparkaka men jag tror det ar dags att bara inse att ingen julkansla kommer infinna sig. Det ar nog lika bra, jag och Ina ska ut och dricka ol ikvall tankte vi. Ga all in. Dricka bort hemlangtan. Den 24e sags ju dessutom vara en festens dag pa manga platser runt om i varlden. Fatt ett stort paket pa posten av mamma som jag ska oppna. Men vet inte riktigt nar. Kommer ju vara ensam hela dagen fram tills 9 da Ina slutar. Kanns onekligen lite deppigt att oppna det ensam. Gor kanske det imorgon istallet da vi ska hanga i Inas flatshare och laga mat ihop, det blir sweet. Sen kommer willie hit den 29e och da kommer allt kannas mycket battre. 
Vill saga till alla dar hemma att jag saknar er. Kom och halsa pa nar ni vill. 

Topshops Xmas Party

Publicerad 2009-12-24 12:31:46 i Allmänt,

I sondags var det dags for jobbfesten. Hade no expectations what so ever verkligen. Visste bara att jag och Georgia skulle motas upp innan och var tacksam for att jag atminstone skulle kunde hanga med henne dar inne. Slutade jobbet vid halv 5 och akte hem for att duscha eftersom planen var att motas upp vid kvart over 8 igen vid leicester square. Behovde verkligen komma in pa badrummet men det var saklart upptaget och jag svor tyst over Jorge (spanjoren vi delar hus med). Vantade otaligt utanfor och efter ett tag kommer nan ut. Eftersom duschen varit pa sa vill jag forvarna personen om att jag star dar IFALL han skulle ga ut naken for att springa till sitt rum (ja, det handa ofta pa morgonarna med pappa under hogstadietiden tyvarr). "Hi, im just waiting for the bathroom" slanger jag snabbt ur mig nar jag ser att det ar fransmannen Ayoub som kliver ut. "Erm heeeh maybe you can wait 2 minutes...??" svarar han angsligt, men jag bara gar forbi honom "na i really need to use the shower" och stanger dorren bakom mig. Inser att han har bajsat och det luktar helt vedervardigt. Men hinner verkligen inte vanta utan duschar anda (andandes genom munnen). Hor Ayoub utanfor "hahaha are you ALIVE in there?!".

Anyways. Moter upp Zoe och Daniel, Georgia var sen. Vi bestammer oss for att ga in i forvag. Vid entren star 2 DVARGAR i matchande outfits. WTF? Kanns helt absurt att Topshop hyrt in dem. Absurt men ocksa underbart, dvargar ar en san stamningshojare. Vi far 3 gratisdrinkar nar vi kommit in och traffar resten av ganget fran jobbet som ar dar. Jag och Daniel gar pa upptacktsfard och hittar sen en CHOKLADFONTAN som man fick doppa vafflor, donuts och farska jordgubbar i! HOW AWESOME?! Efter han kopt mer ol till oss sa bestammer vi oss for att hit the dance floor med resten av gruppen och dansar sen natten ut till hits av Lady Gaga, Beyonce, Pusscatsdolls och Black eyed peace. Efter ett tag forsvinner Daniel och kommer sen tillbaka och visar entusiastiskt upp ett kort han tagit ihop med dvargarna. Jag skrattar sa mycket att jag tappar balansen och ramlar. Har har lite bilder, enjoy;
Georgia, snyggast i stan.
Hahaha Darren ar den enda jag kanner som jag accpterar i tomteluva
Daniel, Kevin and Georgia
Detta ar min manager Vicki. Jag ar oftast ratt obekvam med henne..






Verkligen hur roligt som helst, fan vad jag gillar dem.
See you later.

Everyday Saturday is the same

Publicerad 2009-12-24 11:46:59 i Allmänt,

Jag var, i vanlig ordning, den enda som var ledig i lordags. Sov ett bra tag och fick sen angest over att jag inte gjort nagot med min dag. Bestamde mig for att aka ner till Brick Lane och kolla om det fanns nagot att kopa eftersom jag inte handlat nagot pa hur lange som helst (blir latt sa nar man varit arbetslos osv). Gick in pa absolute vintage och gick och kollade pa precis allt. Anyways, kom ut med det har:
den har awesome palskragen
en awesome palskrage. 
en lang sequin cardigan som kickar ass
en kick ass sequin cardingan
close up
close up
Till slut ringde Ina vid 9 och vi gick och at pa Mcdonalds. Over och ut, skjut en snut.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela